Chocolade fudge taart, in pictogrammen!

Klaar in 4 uur
20 minuten
Bevat gluten

Dit heb je nodig…

  • 225 gram chocolade (puur bij voorkeur)

  • 115 gram roomboter

  • 1 blikje gecondenseerde melk

  • 1 pak bastognekoeken

  • Snufje zout

& zo maak je het…

Bekleed de bakvorm met bakpapier.

Maak de Bastognekoeken klein (kruimels)

Smelt 75 gram boter en doet dit bij de koekjes.

Meng dit goed en verdeel de kruimels over de bodem van de bakvorm.

Zet de bodem weg in de koelkast en ga verder met de chocolade.

Doe de boter in de pan met de gecondenseerde melk, het snufje zout en de chocolade.

Zet het op het vuur en laat alles smelten. Roer goed.

Alles goed gesmolten? Klaar? Stort het mengsel in de bakvorm op de bastognebodem.

Zet de bakvorm in de koelkast voor 4 uur.

5/51 rating
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!