Blog
Tips maken bakken makkelijker dús LEUKER! Wanneer je een andere vorm gebruikt dan het recept aangeeft, dan is de baktijd ook vaak anders. Houd hier rekening mee!
Met deze baktip bepaal je zelf welke bakvorm je wilt gebruiken. Probeer gerust eens een gekke of nieuwe vorm.... Gebruik deze rekensom en maak van elk baksel een succes!
Italiaanse klassieker in een gebakje. FEEST! Het taartenboek is sinds deze week uit! Dat vieren wij met DIT gebakje. Open snel de link en succes met bakken!
Een taart met een heerlijke romige chocolademousse van pure chocolade. Avocado is de basis van deze romige mousse (zelf houden wij niet van avocado) maar in deze taart is het PERFECT! Giga lekker zelfs... Soms moet je durven om tot een perfect eindresultaat te komen!
Pecannoten in combinatie met karamel op een cheesecake is hemels...! Wederom een heerlijk begin van het weekend.
Vers van de pers.... Wees er snel bij, want de taartenboeken vliegen als warme broodjes over de toonbank.
Oke, we gaan even orde scheppen. Wat hebben al deze namen met het taartenboek te maken? Hier lees je wat, waarom en hoe...!
We zijn aan het aftellen, hoor! Nog maar 17 nachten en dan is de boekpresentatie. We kunnen niet wachten om het boek eindelijk vast te mogen houden!
Hoe werden jullie vanmorgen wakker? Onze ochtend kon niet meer stuk. Wij werden wakker met een glimlach van oor tot oor.