Brownies in pictogrammen

Klaar in 40 minuten
15 minuten
25 minuten
Bevat gluten

Iedereen houdt toch van brownies? Dan zeker als je dit zelf kan maken a.d.h.v. pictogrammen kan maken.

Wist je dat brownies een beetje smeuïg (zacht) van binnen hoort te zijn? Dat maakt een brownie juist lekker.

cranberry brownies

Een recept om ein-de-loos mee te variëren!

Dé tip voor een top brownie; strooi er cranberry’s en noten over!

Snijd de brownie in mooie puntjes of blokjes. Hoe je ‘m ook snijdt, bereid je voor op 100% genieten!

Chocolade fudge taart in pictogrammen? Klik dan hier.

Dit heb je nodig…

  • 60 gram roomboter

  • 150 gram suiker

  • 75 gram donkere basterdsuiker

  • 125 gram pure chocolade

  • 1 el stroop

  • 2 eieren

  • 1 tl vanille extract

  • 100 gram bloem

  • 1 tl bakpoeder

& zo maak je het…

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Bekleed de bakvorm met bakpapier en vet de randen in met boter.

Doe de boter, beide soorten suiker, de pure chocolade én de stroop in een steelpannetje.

Zet het steelpannetje op laag vuur.

Roer totdat alles goed gesmolten is.

Klaar? Haal de pan van het vuur. Draai het gas / fornuis uit!

Doe de eieren en vanille extract in een kom.

Roer de eieren luchtig.

Giet het chocolade mengsel bij de eieren.

Roer alles goed door elkaar.

Voeg de bakpoeder en bloem toe aan het mengsel.

Roer het goed door elkaar.

Giet het beslag in de bakvorm.

Zet de bakvorm voor 25 minuten in de oven.

Klaar? Haal de bakvorm uit de oven. Zet de oven uit en laat de brownie afkoelen.

0/50 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!