Chocolade bananenbrood

Klaar in 55
5
50
Bevat gluten

Een lekker dikke plak bananenbrood en dan óók nog met chocolade. Dit is echt enorm GIGA lékker! Je hebt inmiddels ontelbare recepten van bananenbrood… We hebben er meer dan 20 getest en deze is ronduit de aller-aller-lekkerste!

Liever zonder chocolade? Wij delen straks meteen de andere variant ook, deze is met amandelmeel. Nog iets gezonder EN zonder gluten!

Dit heb je nodig…

  • 3 eieren
  • 100 gram bloem
  • 3 grote bananen
  • 60 gram havermout
  • 2 eetlepels cacao
  • 3 el honing

& zo maak je het…

Aan de slag:
Verwarm je oven voor op 180 graden. Vet de bakvorm goed in met boter of gebruik bakpapier. Pureer de bananen en meng de gepureerde bananen door de eieren en voeg vervolgens ook de bloem, cacao en havermout toe.  Giet het beslag in de cakevorm en bak af in 45-50 minuutjes.

0/50 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!