Colette, Michel, André en Marco… Oke, we gaan even orde scheppen!

Vele taarten en… pictorecepten en… medische weetjes en… André en… Marco!
Oke, we gaan even orde scheppen!
Het taartenboek staat boordevol met heerlijke recepten maar óók nog zoveel meer.
Wat kán je verwachten van het boek en wát hebben al deze namen nou voor connectie met Taartjes van eigen deeg?

Colette de Bruin en Dr. Michel Weijerman zijn beide deskundige op gebied van hun eigen expertise. Dat is reuze interessant!! & daar wilden wij meer van weten.

Colette de Bruin, bekend van Geef me de 5! geeft duidelijkheid aan mensen met een autistisch spectrum. Super fijn al deze handige tips. Voor het boek Taartjes van eigen deeg, hebben 13 verschillende doelgroepers model gestaan én allen een taart gepresenteerd. Een deel van hen, hoorde wij later, heeft een autisme stoornis. Daar wilde wij meer van weten! Want was is het autistisch spectrum eigenlijk?

Wie vraag je als je meer wilt weten over autisme? Precies; Colette de Bruin. Met Colette hebben wij diverse keren om tafel gezeten om haar kennis rondom autisme en haar expertise proberen te begrijpen en deze te verwoorden voor in het boek.
Hoe biedt je nou duidelijkheid? ”Precies… dat is vrij ONduidelijk!”
Maar… het is gelukt. In het boek staan super veel handige tips!

En dan het downsyndroom, hoe zit dat eigenlijk in elkaar?

Dr. Michel Weijerman is deskundig op gebied van het downsyndroom. Wat weten wij van het downsyndroom? De trisomie van de 21ste chromosoom… Maar verder?
Wij raakten in gesprek en vonden ook dit reuze interessant. Er zijn door de jaren heel veel vooruitgangen geboekt. Maar welke dan?

Wist je dat kinderen met het downsyndroom vroeger een kleinere kans hadden om te overleven door ernstige hartproblematiek?

Hartproblematieken worden steeds sneller ontdekt! Dat betekend dat er een enorme groei is in de medische wereld rondom het downsyndroom. In de afgelopen 20 jaar heeft dit 80% vooruitgang geboekt! Dat allemaal omdat er steeds meer bekend is over het downsyndroom en daarbijbehorende klachten en aandoeningen.

Meer weten…? Ook dat staat allemaal in het taartenboek van Taartjes van eigen deeg.

Oke, dan André van Duin en Marco Borsato… Beiden hebben zij een mooie boodschap voor alle lezers, de doelgroep én vertellen zij over de taarten!

Ja… Dit allemaal wil je niet missen. Bestel het boek snel in de PRE ORDER van deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!