Contact

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over ons. Ook zo gek op zoet? Wij hebben een enorme passie voor bakken, kunnen urenlang in de keuken staan om jullie het meest perfecte recept aan te bieden & hebben een liefde voor eten (en dan vooral voor zoet)! Wij houden van suiker, maar ook hier vindt je recepten zonder of met minder suiker. Voor ieder wat wils!

Wij zijn werkzaam in de zorg maar hebben ook een enorme liefde voor bakken. Wat is nou mooier om dit te combineren?

CHOCOLADE STELT GEEN LASTIGE VRAGEN – CHOCOLADE BEGRIJPT JE GEWOON

Glutenvrijerecepten

Vorig jaar leerden wij Sara kennen. Meisje met het down syndroom en coeliakie. Een auto-immuum ziekte die geactiveerd wordt door het eten van gluten. We beseften ons dat glutenallergie enorm lastig is! Juist daarom komen er ook regelmatig glutenvrije recepten voorbij! Want iedereen moet toch kunnen genieten van taart?

Pictogrammen

& wil je nou een recept in pictogrammen en hij staat nog niet op de website? Laat het ons dan weten, dan plaatsen wij deze meteen of sturen wij persoonlijk naar je op.

Het taartenboek

ONS taartenboek komt uit!! We kunnen niet wachten! Klik hier om meer te weten te komen over het boek. Want deze wil je niet missen!

Liefde is het enige wat meer wordt als je het deelt!

& dat hebben wij gemerkt zeg! Wat een liefde en wat een energie kregen wij van de fotoshoots voor het taartenboek Taartjes van eigen deeg. De ene heeft het down syndroom en de andere een ontwikkelingsachterstand of autisme, maar allemaal lekker zichzelf. Kortom: Plezier, humor en veel high five’s en knuffels tussen alle foto’s door. We hebben genoten!

En verder… 
Bekijk onze bijbehorende social media kanalen eens. Ook daar posten we regelmatig foodblogs, recepten en weetjes die je niet wilt missen.

Contact met ons

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@taartjesvaneigendeeg.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Postadres
Hoofdstraat 128
7991 JT Hoogeveen

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!