Contact

Adresgegevens
Bijzonder Brasserie Van eigen deeg!
Hoofdstraat 80
7901 JT Hoogeveen

Telefoonnummer restaurant (reserveringen): 06 25 16 60 12 (ook whatsApp mogelijk)
Telefoonnummer Irma: 06 27 26 08 00 (bij spoed of andere vragen).

Tot slot nog wat extra over ons:

Hi! Leuk dat je meer wilt weten over ons. Ook zo gek op zoet? Wij hebben een enorme passie voor bakken, kunnen urenlang in de keuken staan om jullie de meest perfecte taart aan te bieden & hebben een liefde voor eten (en dan vooral voor zoet)! Wij houden van suiker, maar ook hier vindt je taarten zonder of met minder suiker. Voor ieder wat wils!

Wij zijn werkzaam in de zorg maar hebben ook een enorme liefde voor bakken. Wat is nou mooier om dit te combineren?

CHOCOLADE STELT GEEN LASTIGE VRAGEN – CHOCOLADE BEGRIJPT JE GEWOON

Glutenvrijerecepten

Paar jaar geleden inmiddels leerden wij Kim kennen. Meisje met het down syndroom en coeliakie. Een auto-immuum ziekte die geactiveerd wordt door het eten van gluten. We beseften ons dat glutenallergie enorm lastig is! Juist daarom vliegen er ook regelmatig glutenvrije taarten over de toonbank! Want iedereen moet toch kunnen genieten van taart? Dit moet wel op bestelling, dus bel ons gerust!

Het taartenboek

ONS taartenboek is uitgekomen in 2019!! Het was prachtig! Klik hier om meer te weten te komen over het boek. Want deze wil je niet missen!

Liefde is het enige wat meer wordt als je het deelt!

& dat merken wij zeg! Wat een liefde en wat een energie krijgen wij van ons werk in het restaurant.

Onze doelgroep is gevarieerd; de ene heeft het down syndroom en de andere een ontwikkelingsachterstand of autisme, maar allemaal lekker zichzelf.
Kortom: Plezier, humor en veel high five’s en knuffels tussen al het werk door…. en dat wordt gezien door gasten. Wij zijn daar dankbaar voor!

En verder… Bekijk onze bijbehorende social media kanalen eens. Ook daar posten we regelmatig foto’s, recepten en weetjes die je niet wilt missen!!!

Contact met ons

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@taartjesvaneigendeeg.nl of gebruik het onderstaande formulier.

Postadres
Hoofdstraat 80
7901 JT Hoogeveen

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!