De betekenis van erotisch en exotisch is toch wel anders… oeps…

Wanneer woorden opeens een andere betekenis krijgen, levert dat een hilarisch moment op. Heerlijke zulke momenten.

Tijdens een fotoshoot vertellen we over de taarten aan de doelgroep. We vertellen enthousiast over een chocoladetaart die voor hun staat, een taart met amandelspijs en sinaasappel en tot slot over een exotisch taartje met kokos en limoen. De doelgroep is enthousiast. Yes, de taarten zijn goedgekeurd door ze.

We gaan door met de shoot, de sfeer zit er goed in en de ene foto naar de andere foto wordt geschoten. De foto’s worden prachtig en wanneer de avond erop zit, gaat iedereen tevreden en met een grote glimlach de auto in.

We brengen de doelgroep naar huis en bij de deur brengen we aan de papa en mama verslag uit over hoe de avond verlopen is en wat voor leuke foto’s er zijn gemaakt. We hebben zelfs al een ‘proef’ foto ontvangen van de fotograaf: Hilco Loman, om te laten zien aan de papa en mama. Maar wanneer we het hebben over de soorten taarten gaat het mis.
Je raad het al… De exotische taart is opeens een erotische taart geworden. We beginnen te lachen en terwijl ze ons aankijkt moet ze mee grinniken.

Weet je wat? Zullen we het taartje maar gewoon, zomers fruit taartje noemen?
Dat is ook een veel betere titel voor de taart.


We bedanken haar en krijgen nogmaals een grote knuffel. We stappen met een nog grotere glimlach in de auto, terug naar ons huis. Dit was weer een avond voor in de boeken. Straks vergeten we dit moment benoemen we naar elkaar en besluiten om het te noteren in onze telefoon…

Gelukkig maar! Dit moment is TE leuk om niet te delen! Ook een leuk moment in de zorg? Zet het in de reacties onder dit bericht, en laten we met elkaar genieten van de prachtige momenten in de zorg!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!