Fotograaf Hilco Loman

Een taartenboek is geweldig om te maken. Een fantastische ervaring en alles is nieuw maar enorm gaaf. Maar een boek maken gaat niet altijd zonder slag of stoot…

Woensdagavond staat er een team klaar samen met Hilco Loman; de fotograaf van alle portretten, close-ups en achtergrond foto’s in ons taartenboek TAARTJES VAN EIGEN DEEG.

Twee kanjers van het team van Brownies & downieS Hoogeveen worden gebracht door hun papa en mama. Ze stappen uit de auto met een enorme glimlach op hun gezicht. ‘’We hebben er zin in’’ wordt er enthousiast geroepen. Een goede start dachten wij zo… Totdat we bij het lavendelveld aankwamen… Een uur geleden helemaal gemaaid! Tja daar sta je dan! haha

Wat verbijsterd en teleurgesteld lopen we naar de auto terug. Er is natuurlijk een optie twee qua locatie, maar zo’n lavendelveld is toch prachtig?? Het lijkt bijna Frankrijk!! Achteraf kunnen we er smakelijk om lachen. Wat een pech!

Wat geen pech is, maar ons geluk: Fotograaf Hilco Loman. Hilco heeft een professionele houding, passie voor fotografie en veel vakkennis. Wij kennen niemand anders die zo gepassioneerd is, als het om fotograferen gaat. Vriendelijk naar de doelgroep, er is een klik; letterlijk en figuurlijk.

& keer op keer eindigt de shoot met een high five of knuffel. Want een glimlach krijg je alleen op de foto als de sfeer goed is!! Nou daar liegen de foto’s niet om!

1 gedachte over “Fotograaf Hilco Loman

  1. Afgaand op de foto’s op Facebook moet het inderdaad een feestje geweest zijn om de foto’s te maken. En dat er een klik was tussen Hilco en het team, spat van de foto’s af.
    We kijken uit naar het taartenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!