Glutenvrije chipkoeken

Klaar in 30 minuten
10 min bereiden
20 min oventijd
Glutenvrij

Dit heb je nodig…

  • 220 gram glutenvrije bloem

  • 75 gram boter

  • 1 ei

  • 75 gram bruine basterdsuiker

  • 75 gram suiker

  • 1 zakje bakpoeder

  • 100 gram pure chocolade (glutenvrij)

& zo maak je het…

Verwarm de oven op 180 graden

Hak de pure chocolade in kleine stukken

Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het met je handen

Gebruik bakpapier voor op de bakplaat

Rol kleine ballen van het deeg

Houd genoeg ruimte tussen de koekjes op de bakplaat

Bak de koeken 20 minuten in de oven

Klaar? Haal de koeken uit de oven. Laat ze afkoelen.

5/52 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!