GOEDEMORGEN, maak je granola zelf!

Klaar in 5 minuten
5 minuten
Bevat gluten

Met aardbei – chia en kokos topping!

Zondagochtend, er is nét iets meer tijd om wat langer in de keuken te staan.

Zelfgemaakte granola is zó veel lekkerder dan uit de supermarkt.

Maak het zelf in een handomdraai.

Je vind deze pot HANNES in onze webshop.

Potje genot.

Twee weken kan je met deze granola doen. Maak lekker op zondag zodat de hele week heerlijk van kan genieten.

Zelf ontbijt maken is leuk.

En Hannes maakt het ook nog eens heel makkelijk. Maak zelf granola met deze granola boordevol met noten, zaden en frisse topping met aardbei-kokos. Eet de granola lekker in combinatie met yoghurt

Zonder zooi.

Met deze granola wordt er niet ” GEHANNEST. Dat betekend zonder zooi, zoals palmolie, opvulmiddelen en geraffineerde suikers. Gewoon lekker puur en voedzaam. Het is van natuurlijke oorsprong en duurzaam. Verder is het eerlijke handel en een transparante keten van boer tot jouw keuken.

Zelf toevoegen.

Alleen 50 gram honing of ahornsiroop. De rest zit allemaal in de pot.

Benodigdheden: Bakpapier, oven en een ovenplaat.

Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg de topping van de kokos, chia en aardbei apart en strooi de rest van de pot uit over een ovenplaat met bakpapier Hannes er 50 ml honing of ahornsiroop overheen. Zet de plaat in de warme oven en bak af in 25 minuten. Je kunt halverwege even husselen. Laat de granola even afkoelen en strooi de aardbei – chia en kokos topping er overheen. Stop de ganola terug in de pot.

Geen betaalde reclame maar gewoon enthousiaste wederverkoper!

Op?

Pot in de glasbak? WELNEE!

Ga zelf aan de slag. Hier de vulling van de pot. Gooi je eigen dosis inspiratie ertegen aan en vul ‘m opnieuw! 240 havervlokken, 30 gram hazelnoten, 30 gram walnoten, 30 gram amandelen, 45 gram pompoenpitten en 45 gram zonnebloempitten.
Een topping van 10 gram chiazaad, 20 gram kokos en 10 gram aardbei.

Eet granola nooit alleen. Combineer zoals dit recept met yoghurt en vers fruit.

Bestel hier je eigen granola glazenpot in onze webshop en geniet van dit smaakvolle ontbijt!

Dit heb je nodig…

  • 100 gram zelfgemaakte granola
  • 300 ml hangop (gezoet)
  • 100 gram rood fruit

& zo maak je het…

Maak eerst de granola volgens beschrijving op de glazenpot.

Zoek een mooi glas of schaaltje en maak een bodempje van granola. Schep hier 3 eetlepels hangop op en bedenk de hangop met rood fruit. Maak weer een laag granola, vervolgens weer 4 eetlepels hangop. Leg daarna het rode fruit als topping bovenop. Geniet van je zondagochtend ontbijt!

0/50 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!