Welkom bij ‘bijzonder brasserie van eigen deeg’

Elke dag streven wij naar het állerbeste, alleen dat is goed genoeg! Verser dan vers, huisgemaakt en bakken met passie, dát proef je!!

Een warme en gezellige plek in het centrum van Hoogeveen waar dranken en gerechten met een BIG smile geserveerd door de mooiste doelgroep van de wereld! Gastvrijheid die nét een beetje verder gaat dan u gewend bent… je bent welkom!

”Van catering tot aan bijzondere taarten”

Een high tea

Heerlijk om met je vrienden, familie, kennissen of buren te genieten van onze heerlijke verse thee en heerlijke gangen met lekkers. Een high tea bestaat uit een amuse, soepje, luxe broodjes en als laatste; zoetigheden en dit allemaal uit onze eigen keuken. Ben je geen thee-fan? Dan serveren wij je een lekker kopje koffie. Een high tea kan uitsluitend op reservering.

Feesten en partijen

Onze locatie is ook af te huren voor feesten en partijen. Je kunt met een gezelschap in alle rust genieten van onze gezelligheid. Denk aan viering van een verjaardag, trouwerij of jubileum. Wij zorgen altijd voor een passend voorstel. Loop gerust eens bij ons binnen…

Catering

Thuis iets te vieren maar niet de rompslomp van alle voorbereidingen? Bij ons ben je dan in goede handen. Voor elk wat wils. (Wij doen ook de afwas!) Dus schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden…

Huisgemaakte taarten en hapjes

Wij worden enthousiast van bijzondere taart bestellingen en/of hapjes planken. Niets is te gek. Wil je voor je verjaardag geen standaard slagroomtaart maar moet de taart een feestje van zichzelf zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan een snoep taart voor kinderen. Gek op chocolade? Onze stapel – chocoladetaart van Tony’s Chocolony is een hardloper!

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!