‘Oh my pie’! – CHOCO MUFFINS

Klaar in 45 minuten
10 minuten
30-35 minuten
Glutenvrij

De masterclass van ‘ oh my pie!’ was geweldig. Wij mochten de allereerst masterclass van Marike bijwonen. Marike is DE expert op gebied van glutenallergie &… het maken van heerlijke taartjes zonder gluten.

We kregen de bakmix van Marike om te testen. Waar wacht je dan nog op? Precies… Bakken maar! & dat hebben wij gedaan.

Gluten en lactose – vrije bakmix!

Het downsyndroom gaat vaak gepaard met coeliakie, glutenallergie. Heel vervelend als je dat hebt! Maar… door Marike is bakken weer een FEESTJE.

Marike heeft nog meer bakmixen! We gaan ze allemaal testen!! Dus houd deze website in de gaten. En voor nu? CHOCO MUFFINS maken!! Scoor snel dit bakmix en de ingrediënten en GENIET!

Dit heb je nodig…

  • 1 bakmix pak - choco muffins

  • 150 ml (plantaardige) melk

  • 2 eieren

  • 80 gram appelmoes

  • 80 gram (pure) chocolade

& zo maak je het…

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Klop de eieren luchtig.

Voeg de muffinmix toe en roer goed.

Voeg de melk en de appelmoes toe.

Hak de chocolade in kleine stukjes.

Roer alles goed door.

Vet de muffinvormpjes in met een beetje boter.
En vul de vormpjes met het beslag.

Zet de muffins in de oven voor 30 a 35 minuten

Klaar? Laat de muffins even afkoelen buiten de oven en geniet!

0/50 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!