Rocky road chocoladetaart

Klaar in 200 minuten
Bevat gluten

Nina en Elise van Chicklovefood.com deelden een enorm lekker recept! Wat overheerlijk! Rocky road is echt een favoriet van ons!

Jullie vragen, wij draaien.

We zijn meerdere keren getagd… Of wij ook DIT recept willen plaatsen maar dan in pictogrammen. NATUURLIJK!

Hoe leuk zou het zijn als iedereen deze taart kan maken… dus ook als je een beperking hebt!

Aan de slag!

Dit heb je nodig…

  • 150 gram boter

  • 300 gram digestive biscuits

  • 200 ml slagroom (vloeibaar)

  • 300 gram pure chocolade

  • 100 gram MELK chocolade

  • 50 gram marshmallow

& zo maak je het…

Bekleed de bakvorm met bakpapier EN vet de randen in met boter.

Maak de koekjes klein (verkruimelen).

Smelt de boter op laag vuur.

Doe de kruimels en de gesmolten boter in een kom en roer goed.

Verdeel de kruimels op de bodem van de bakvorm. Druk goed aan.

Doe de slagroom in een pannetje op LAAG vuur.

Voeg de PURE chocolade toe aan de warme slagroom.

Roer goed.

Gesmolten/ klaar? Haal de pan van het vuur.

Hak de MELK chocolade en de marshmallows in kleine stukken.

Giet de gesmolten chocolade op de bodem van de bakvorm.

Strooi de marshmallow en MELK chocolade in de bakvorm over de gesmolten chocolade.

Zet de bakvorm in de koelkast voor 3 uur.

Klaar!

0/50 ratings
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!