Taarten/ taarten en nog eens taarten

Ja, we weten het… belofte maakt schuld…

DE BELOFTE: Elke dag plaatsen wij een blog, recept, picto- recept of nieuws vanuit ‘’Taartjes van eigen deeg.’’ Een update over het taartenboek… Of een nieuw recept waar we laaiend enthousiast over zijn… Dat wil je niet missen! Wil je ons nou blijven volgen? Meld je dan aan voor de e-mail service onderaan deze pagina. Je krijgt dan elke dag een bericht in je mailbox, bij een nieuwe update.

De afgelopen periode hebben wij meer dan 200 taarten gebakken, meer dan 100 recepten uitgewerkt, alles geproefd, laten keuren door een testpanel en de beste 60 geselecteerd voor het taartenboek!

& ook voor de website zijn we bezig geweest. Alleen de allerbeste website is goed genoeg! Een website voor JOU! Of je nu op zoek bent naar een pictogram recept, een tof recept of gewoon bak- tips; je vind het hier allemaal!

Wij vinden het leuk als je iets van je laat horen. Dus heb je nog een tip voor de website? Een leuk idee of wil je een reactie achterlaten? Ga je gang. Wij zullen ons best doen om iedereen van een reactie te voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!