Wauw onze eerste blog!

Wauw onze eerste blog! Het waren waanzinnige laatste weken… We werken al maanden naar dit moment… Misschien zelfs wel jaren… Het is een droom die uitkomt! Drie jaar geleden kwamen de eerste ideeën al over taartrecepten, samenwerkingen en bijzondere aspecten van dit boek! & nu is het bijna zover…!

Perfecte combinatie

Binnenkort komt een prachtig taartenboek uit! Een taartenreceptenboek in combinatie met een fantastische doelgroep.

Wij komen uit de zorg, dus 1 + 1 = 4 (zoals Sander zou zeggen!) Eerlijk, humor en goedlachs… Mensen met een verstandelijke beperking.

De kanjers van B&D Hoogeveen stonden voor ons te schitteren in de studio met een glimlach van oor tot oor. Wat dankbaar zijn wij voor hun bijdrage aan dit taartenboek. De lach, het plezier, de schitteringen en uitspattingen…. Samen met fotograaf Hilco Loman was het soms maar moeilijk concentreren, door al het lachen.

Een grote passie voor bakken samen met de GROTE passie voor deze doelgroep.

Het boek is veel meer dan alleen een taartenboek! Benieuwd wat er in staat en welke samenwerkingen er zijn? Open dan snel deze link met meer informatie! Want wist je dat er medische ontwikkelingen vermeld staan door heel het boek, geschreven door Dr. Michel Weijerman, over het down syndroom?

Puur en eerlijk! Daarmee bedoelen wij de pure en verse ingrediënten en natuurlijk ook de puurheid en eerlijkheid van de doelgroep!

Weet jij eigenlijk wat autisme is? Colette de bruin van Methode ‘’Geef me de 5’’ verteld in het taartenboek hier meer over.

Nog even geduld! Het is bijna zover. (psst.. wij vertellen niet dat grote artiesten ook geholpen hebben aan dit boek!)

Wil je de ontwikkelingen volgen? Meld je dan aan voor de gratis e-mail service onderaan deze pagina. Elke keer ontvang je een bericht wanneer er een nieuwe update klaar staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de lekkerste recepten en leuke blogs direct in je mailbox!